26/8

Idag har det inte hänt något spec, så jag har inte nånting som jag igentligen har att säga men hanna tycker att jag är dålig på att uppdatera osv.

Jag kan väl säga att turism de är helt rätt för mig känner ja nu, vi ägnade hela lektionen åt att snacka resor och vart vi skulle och vart vi ville och andra trevligheter, fast vi snackade även hur vi ska få in pengar, har nån något förslag ? :D
Jag är iaf sjukt peppad på turism just nu, de är bara hänga med på allt, gr8!

Och i morgon så blire subway! :D

Då var skolan igång

Nu kan man väl som säga att skolan dragit igång påriktigt.
De känns ju alltid jobbigt att komma tillbaka efter ett lov, men de är smällar man får ta.
Men tiden går ju och snart är det helt fenito på våran skolgång! de är bara två fjuttiga år kvar, vi har ändå klarat av 10 år i skolan så två år känns som en baggis, men de är inte över än. Vi har nästan helt ny klass 50% är nya ansikten vikket känns jätte kul, synd bara att vi inte har kvar några killar, men dom ska minsann se att vi kommer klara oss :)
Ser fram emot att lära känna varandra lite mer, just nu är de fortfarande väldigt mycke smågrupper, hoppas på en bättre genemnskap, men ja tror på kick-offen, de blir säkert köng, de är ju Biggan som fixar ;)

Idag har jag jag inga planer de är bara höra av sig, alla försla är välkomna, fast vid 20.30 skulle ja till johannis för att titta på när hon städar sen sen S&C, de blir toppen :)


Yosemite, en nationalpark i Calefornien

18/8

Dagen började tidigt för mig. Kl 09.00 steg jag upp för att göra mig iordning för ett besök hos tandis, jag gruvade mig lite men de gick bra ändå :) tur va ju de,  hade dock ett mindre hål som ja skulle komma tillbaka å fixa i slutet av den här månaden, vikket jag gruvar mig mer för!
Ikväll hoppas jag att de blir Johannis, de va 1000 år sedan jag va med henne så vi kommer nog ha en hel del att säga, de kommer inte va tyst en frikvens.

Nu hade jag tänkt lägga in några bilder fårn resan till USA, helt ärligt så skulle ja kunna tänka mig att bo i Las Vegas året om, eller bara ha en sommastuga där på strippen :] Inget mig emot.
Här kommer iaf några bilder, kommer fler senare.



De låg sjölejon                De fanns även en vilsen
nedanför piren                 liten fågel mitt i centrum :/


Vi for ut på en cykeltur :)




 
Grand Cannyon                De här itne regnat sedan 2004 :)


Hotellet i Vegas, hoppsan kerstin!


Hem ljuva hem

Borta bra men hema bäst......de stämemr verkligen,
Nu är jag hemma i alla fall. Så nu kan ni vara lugna :)
Dom tcå veckorna som vi var i USA gick så otroligt fort, vi tog verkligen vara på dagarna som var men likafullt så rinner tiden iväg och sen är de roliga slut.
Jag återkommer med blider och annat om vad vi gjort och saker som hänt "over there".
Puss & gull

RSS 2.0