solen!

Måste bara göra ett snabbt inlägg innan ja går ut i SOLEN.
Fyfan va skönt de va att de var sol i morse när ja steg upp :D


Mysig kväll med flickorna :)

Min kväll har ja spenderat med Stina,Carro,Hanna,Marika. Mycket trevligt!
Efter att jag och Hanna halft jobbat oss till döds idag så drog vi hem för att käka lite sen tog vi våra räser cyklar för att möta Stina carro och Marika vid kanalskolan så fick vi en guiad tur hem till stina :)
Efter mycket prat och tittade i gamla album så bestämde vi oss för att promenixa till ICA när vi väl va där så köpte vi indigridienser (nån som känner igen sig?)  till marängsviss, det satt fint i kistan vill ja lova!
Efter de så tittade vi på film från de att stina var liten fysatan så underbart gullig hon va! :] även hennes bror :)
Sen tittatde vi på Murderd, vikket är väldigt bra, fast vi missa början men lyckades ändå tillslut fatta :]
Kvällen blev inte så lång eftersom att jag och hanna jobbat hela dagen lång och hanniepie ska även jobba i morgon.
å nu sitter ja här å mummsar på en Ben & Jerry´s  Chocolate Fudge Brownie  som smälta ut i mellan åt när ja skriver men de gör den bar extra krämig, och de är bra för feta små magar :}
NÄr har vi sötpricken själv med stallone  snett till höger :)
Här har vi sötpricken själv!
Med Stallone i bakgrunden snett till höger!


Här måste vi dessvärre säga
minus maggan plus marika :)
Men de va trevligt ändå ;)


P.S Nästa gång äre bara ni packar er till stan!
Elin Boström Margareta Andersson


24/6

Nu sitter ja är och ska snart knoppa ska bara läsa lite bloggar sen borsta gaddarna å sen i sägn :)
Jobbade idag från 9.45 i morse till ´18.00 efter middagen drog jag till Linnea och myste framför tv´n med Ben & Jerry´s. Säger bara Mmm :] Så nu sitter jag här och lyssnar på lite musik sen ska ja lägga mig, Jag längtar en aning....fast ja vill inte att de ska bli morgon för så skare jobbas fast ett plus i kanten är ju att min gullstrumpa Hana ska jobba med mig och de gillas =)
P.s Sex and the City var toppen :D

Jaja nu ska ja iaf borsta gaddarna, Pusshejs

Sex and the City

Ikväll så blir det bio med flickorna. Vi ska se Sex and the cit, vikket kommer att bli toppen ska börja bege mig till stan på en timme typ. Nu peppar ja som fan! 
Måste medge att ed va ett tag sen ja skrev nu men ja har haft lite problem med min blogg vet inte varför men nu äre helt okej igen :)
 
I förrgår var det midsommar och ja hade en mycket rolig kväll, syn att ja inte vet om ja komemr nå några bilder alls Julias kamera vart nämligen stulen :/

Men allt löser sig tillslut.


Nu hinner ja inte mer måstegör mig klar.
-Vet man inte vad man talar borde man inte öppna munnen.


17/6

Nu var det väldigt längesen jag skrev men de har inte blivigt och sen så fick jag mig inte inn igår och så skulle Stina fixa min blogg men de gick ju itne försig då men men,
Idag har jag inte gjort så mkt sov hos linne och kom hem vid 13:00 typ.

Men ja har iaf hittat en tjej som är en gud på att sjunga, Melissa Horn, lyssna på hennes låtar spec långa nätter Åhhh de är så bra!

Nu ska ja iaf duscha sens ka ja slå Hannis en pling och höra om hon fortfarande är på stan, då kanske ja drar dit idga, Åhh just fan ja måste hämta mitt pass!
Hejdå!

Är sommaren på väg?

Jag hoppas att sommaren är på väg! De skulle vara toppen :D

Ikväll så har jag vart med Hannis min lilal solstårle, vi såg Frusen man söker kärlek vikket slutade i kaos. Per-Arne var jag inte så insatt i men han gjorde bäl ett helt okej va må ja säga, men SEN så var det Anders tur att välja.....nej då säger han att det inte bli något val, för han tycer att dom bara är kompisar, dumma pojke! Sen äre Jonas tur att välja då väljer han HELT FEL tjej! Jag och Hanna vart tokiga! Men de finns inget att göra....

I morron är det jobb som gäller, sen ska ja luncha med Ante :), de känns som evigheter sen vi träffades! har nästan glömt hur pojken ser ut :/ 
Det ska iaf bli mycket trevligt :D
Sen är det även minnes stund på Aurum....alltid lika jobbigt men ja kännner att jag måste packa mig dit!
Sen så har syster även avslutning, så till hösten börjar hon 4:n och flyttar en trappa upp i skolan ;) nu blir hon en stor tjej!










Nu ska ja vila upp mig inför i morron, då blire jobb,
Puss & godnatt


11/6

Idag har jag inte gjort ett piss kan man säga. Jag låg och drog mig till klockan närmade sig två sen steg jag upp och satte mig vid datorn, sen ner käka sen tv´n sen upp igen och nöta dator. Och även jag som många andra har hunnit bli rigtigt arga och förbannade, de va en kille som kokade ihop något eget som bara va en myt om att dom skulle hittat Marcus, jag tror aldrig jag vart så arg i hela mitt liv, ja ville döda :), Men ja tror inte han menade illan är han skrev de, han kanske bara ville göra alla en tjänst, men de va iaf inte sant!
Senare på kvällen städade jag och bror lite, vi var riktigt duktiga, Simon va kanske de som va mest duktig men han ska baskemej inte få all ära,
efter lite städning ringde Johannis och ville att jag skulle komma över och se fotbollen,
ja funderade på att stanna hemma mammsen hade just satt in en plåt bullar i ugnen, men dom fick vänta.
När jag kom till Johanna hade hennes underbara mamma (Kicki) köpt Ben & Jerry´s PRISA HENNE!

I alla fall så såg vi fotbollen och Sverige vann med 2-0 mot Grekland :D
Tyckte lite synd om Greklands målvakt när andra målet gjordes, han ville nästan gråta tror ja, men vi vann iaf de är huvudsaken ;) hehu
Nu är klockan 01:51 och jag borde sova, men ja är itne trött alls, de är ett problem!

vart tog sommaren vägen?

Ja som alla vet så regnar det idag :/ fast mig skadar det inte, för ja har jobbat hela dagen. Jag väcktes i morse av att Eka chef på Jysk ringde mig och va ÄCKLIGT pigg, klockan var 08:20 och jag sov så underbart gott, men men pengarna har iaf rullat in idag, har jobbat i ca 9½ h  de va förbannat jobbigt men som sagt de känns ju helt underbart nrä pengar kommer ;)
Jag har en timmes lunch sen så får ja fika i en kvart med ist för att gå å fika vid tre så går ja och snor mig en Jyskgodis, ja måste öppna och kolla så de är rätt färger bara, dom blåa och rosa är godast :]
Min gårkväll spenderade ja med Thomas och Emma och Simon Och Virre då men han drog typ ås fort han såg mig :/ tack för den!
Sen drog Emma och Simon med, då vare dags att plocka fram allt fett som vi kunde hitta i kylskåpet typ, de slutade med att vi åt brownies med glass och vaniljvisp, Helt underbart gott men de känndes dess värre som om att ja skulle rulla hem :/
Tack iaf Thomas, de va smarrigt!

Jag ska även jobba på torsdag och fredag och lördag, får se hur pigg ja kommer att vara i sltet av veckan :)
Antepante har iaf lovat mig att vi ska luncha en dag, de gillar vi :D 
de va år och dar sedan vi träffades typ :(  Men de ska vi åtgärda.
Nu ska ja vila min ömma kropp en stund :]
P.S Jag saknar dig Linnea Bergman, de är på tiden att du packar dig hemmåt NU

Pusshooj


9/6 -08


Gokväll eller morogn, vikket som

Ikväll så har jag vart med Hanna och Emma, vi va å såg på dans på nordanå alla var så himmla duktiga, Martina, Frida och Viktor ( + en massa mer) gjorde ett ninja framträdande, de va superbra, men ja kunde inte annat än tänka på Marcus, sammtidigt som jag blev så glad av att se de, gjorde det jätte ont, jag saknar honom enormt mycket. Jag är inne på Ingrid´s blogg dagligen och läser om de senaste, Idag gick jag tillbaka i bloggen och kollade på allt som skrivits tidigare. Jag var tvungen att stanna och läsa brevet som Leif gjort till Marcus, de är så otroligt fint, och även om jag läst de förr så får det mig ändå att gråta både av smärta och av glädje. Jag önskar att Marcus fått stanna bland oss så många år till, men de är ju inte jag som får bestämma. Jag vet att han är där uppe och vakar över oss, han vet att han är saknad och att han vill att vi ska gå runt och vara glada, men de är svårt ibland.


När jag tänker tillbaka på alla minnen och stunder ja fått dela med dig Marcus så fylls jag av lycka.
Alla dom gånger vi vart i fjällen tillsammans, i backen, vid middagen, let´s dance på kvällarna när ni mimade och gjorde fina danser till mamma förlåt, i pulkbacken, när ni moonade framför alla bilar ni såg,jag skämdes lite, men det var så fruktansvärt kul.  Ja alla minnen med dig får mig att må bra, får mig att skratta.
När vi va i Thailand tillsammans när stark Leif hade ordnat så vi bara behövde plocka fram AIKs flagga (som vi fick när vi checkad in)  så tog dom oss till er på en annan strand där ni va och tog emot oss.
 Och när Stark Leif hade ordnar skjuts till ett jätte fint ställe där vi skulle äta sen skulle vi vidare till China town (eller nått liknande) att du vart så arg för att de vart fel,dom tog oss tillbaka till hotellet ist för stan,du var så arg och det var så kul, och hur vi tog kort på ramdomes ut från tuktuken, ja alla minnen är helt underbara ja önskade bara att ja kunde få ännu fler att leva på, men ja kan inte ändra på något nu, även om de skulle vara min högsta önskan.
Nu lever vi på våra minnen, för det är de vi har kvar.
 Du kulle sett på minnesgudstjänsten så otroligt många som var där, bara för din skull. De va så otroligt fint och Leif och Ingrid va så otroligt starka, dom hade gjort fina brev till dig, jag tror du hörde. Och lilla syster martina hade gjort tillsammans med frida ett jätte fint bildspel. De var även otroligt vackert ute i hamn. Jag är otroligt glad över att fått lära känna dig som så många andra! 
Vi ses Marcus, jag lovar dig, en dag!  
Marcus Adrian Degerman
tack för allt!

*900111-†080120

Som alla har väntat

Yesbox, nu har hon också skaffat sig en blogg efter många om och men.
Jag har inte riktigt planerat något än om vad de ska handla om eller nått men vi får se vart de bär, Stina Widmark
min underbara classmate har lovat att designa min blogg, tusen tack för de gullan ;)
Nu hoppas ja på käk, kanske blir käk sen igår de va smarrigt vill ja lova, ikw blir till att se på dans med Hannis och kanske Epa, det är Marr, Terr, Frida, Sofia och Otti dansar, de gillar vi!

RSS 2.0