Tisdag

De va så gudförbannat jobbigt att stiga upp i morse de tog i mot....men jag gjorde det! En guld stjärna till mig minsann!
Nu sitter jag hrä på turismen med Petra vid min sida, hon gör ungifär lika mycket som mig....de vill säga inte så jätte mkt.
Då va det den här förbannade sverige resan som jag skulle skriva på nu, men gör jag det? Nej!
måste skärpa mig lite:)
Nu ska jag återgå till att inte göra nått och försöka skria lite på min resa, tjing

Btw Grattis Erik Westerlund 19år!

Ge mig lite vår nu!

En kortis

Nu går jag hem för dagen, tack för mig :)
Puss&gull

Kenny STARFIGHTER

Kenny rockar ju fett måste jag säga ;)
Filmen va jätte bra och jag och pappa va väl dom äldsta i biosalen men vi hade kul ändå, Pojken som satt bredvid pappa hade sånndär varma chips med bacon smak typ så de luktade jävel! Pappa funderade starkt på att de han stoppa bort dom, men han åt upp dom gansk snabbt ändå så de löste sig :)
Förövrigt så va filmen bra, lite konstig trodde mer att de skulle va som en uppföljare till de tidigare avsnitten men riktigt så va de inte, men skratten flödade iaf!

har även hunnit vart ute å sprungit runt broarna så just nu känns de ganska bra ändå :)
Och nu har jag hunnit duscha också, så de blir väl lite plugg sen ropar sängen på mig,
tänkte bjuda på några bilder också

Vi är nog släkt ändå?

           
  
Inga kommentarer..

Livet har sina ljusa sidor!

   

 

tyst som en mus

Ja, har vart tyst nu sedan fersäljning och service lektionen, och nu har vi samhälls så man kan säga att jag har vunnit, men Hannis ska ju få göra om så de är isf hon som skulle kunna slå mig på fingrarna och de känns bra :)

Nu har vi som sag samhälls, och de är så förbannat tråkigt, vi ska göra en rapport om internationella relationer....har som inget val måste ju göra de för de är ett ensiklt arbete så måste visa framfötterna. Har för övrigt ont i huvudet och är allmänt slut...och igår var ingen bra dag jag va inte på allt för bra humör och de va långt mellan gångerna jag åt så blodsockret var någonstans i underjorden.

Nej nu måste jag väl jobba, har precis fått alvedon av Hannis så de ska väl bli bättre snart med huvudverken.
Nått som är jätte positivt är att jag ska på bio ikväll  med min pappi, ska bjuda han som en sen födelsedagspresent, tror han gillar de =)
Så då blir de Kenny Begins och en stor poppcorn och cola i mängder, kan inte bli bättre, pappa sa att den inte fått så jätte bra kritik av norran eller vad de va, men dom måste ju svmla dom vet ju inte vad dom pratar om!
För stinix bror hade minsann sett den och tyckt att den va toppen :D Så nu taggar jag för ikväll!

Pusspuss

Onsdag

Seriöst, våra onsdagar består mest av hål, nu har vi en oändlig lunch och ed kanske inte är så dåligt tycker ni, men Jo för astt vi hade kunna slutat ca två om de inte vore för våra mega hål son vi har idag, PLUS att vi har matte prov och de gjorde itne saken bättre!

Jag och stina har iaf vart ute å fotat nu på morgon kvisten, härligt med friskluft och härligt sällskap, de vart väl itne allt för många pang bilder, eller vad säger du stinix?


Nej nu väntar mat, fast de matan öppnar ju inte än så de sög ju och de är palt idag...igentligen tycker jag om de men på skolan blir de som bara massa mos, men jag kan glatt meddela till alla dom vegitarianer som finns där ute att de finns flatpant till den som inte äter kött :)

Nu har jag inge mer att säga, Jo just de har jag ju!

KRYA PÅ DIG HANNA! jag vet att du nöter bloggar nu när du är henna och är sjukis ;)
Pussis


Kenny starfighter

Jag ska se kenny starfighter på bio den 26 :D
Jag peppar som fan! :D
ska se den med min käre far, ska till och med bjuda honom på denna underbara upplevelse :)

Så mamma om du ser detta så vet du nu att ja kommer inte att käka middag med er, käkar efter filmen, den börjar 18,00.


Nu peppar vi! :D :D :D

Fick även veta att de kostade hur mycket som helst att göra filmen, och att den är inspelad i AITIK, där var jag och Linnea på besök under sportlovet, pappsen visade oss snällt runt bland alla monster truckar och dylikt, där är det störst kör först och alla bilar måste ha sånna där vimplar i luften som sitter fast på kulan, ni vet sånna som man hade på cykeln när man var liten för att synas när man kommer körandes, men är inte så stor och stursk längre ;)

You don´t know what you got until you missing it a lot

Japp nu sitter jag här och har igentligen ganska mycket att stå i osv, men jag jobbar i omgångar :]

Pratade en del allvar igår med Erik, och jag insåg att allt hädner nu, fan ja växer ju också upp, tro de eller ej men jag går inte i 7an längre, även om man kan tro de ibland ;)
Men de är sant, man växer upp nu´, men vet jag vad jag vill jobba med? Nej vet jag vad jag vill utbilda mig till? Nej, jag känner viss stress, även över körkortet, känner mig allmänt stressad nu och med tanke på att man snart går ut gymnasiet och att man då ska va berädd på att möta "den andra" världen som innebär jobb och semester och plugga vidare flytta osv....gahhh kan någon stanna upp tiden?
jaja de finns inget man kan göra åt de, bara att bita ihop och hoppas att allt löser sig eller vad?

Nej nu måste jag återgå till  min resa genom sverige..

Hjärngympa i stora mängder

Har pluggat matte hela kvällen känns de som, de kanske inte är helt sant men de känns så iaf!
Tänkte bege mig ut och hurta mig lite men de blev så att matten fick gå först, har ju prov på onsdag så...Marre blir lite butter när jag inte engagear mig i matten, men nu ska hon få se på andra bullar =)

Tro de eller ej men nu har även Sannis hittat till facebook, så nu förväntar jag mig en liten aplåd :]

Men nu är klockan jätte mycket och jag har inte duschat eller nått...känner mig inte allt för go just nu, så de blir en titt in i duschen innan de är dags för sängen.

Har även sett en musik/teater eller alltså de är som svårt att förklara, de va iaf 5 st som spelade instrument och gjorde massor med ljud osv, jävligt musikaliska måste jag säga! Efter de så vart det körskolan, nu har jag kvar fordons och repetition....känner viss ångest över de här med körkort osv, men de ska väl lösa sig för mig med :)

Nej de va allt för mig, Puss & gull
btw, lön på onsdag ;)

Söndag

Nu blir det Therese, skriver mer ikv.
Pusspuss


fredag!

Äntligen fredag och hittils har den vart toppen och ikväll blir det att se bandy och sen Kenny Starfighter med Bridzen så bättre kan de ju inte bli?
Jag har iaf spenderat min dag i Umeå tillsammans med Hanna Gullan Lundgren och Stina Kingen Vidmark, vi besökte Nolia, UF mässa. de va trevlitg, mycket känt folk och även en hel del nya ansikten, inte illa!
Sen bar det av till stan och shoppade loss kan man säga...ajsin bajsing men ny lön på onsdag, tack för de =)



De var vad min dag bestod av i stora drag, kommer väl mer senare. MÅste bege mig nu, ska möta Hannis och Fanny för att handla godis och se innebandy och Kenny ofter de, btw hur många ska se Kenny Begins på bio? Jag har peppat sedan i december typ, ingen annan? :D


Nej nu har ja inte tid längre, hoppas alla haft en lika bra dag som jag.

Puss&gull

Onsdag

ÄNTLIGEN!
Äntligen va de över, har nu kämpat med excel hur länge som helst, jävla sammanfoga celler osv osv osv, de tar kål på mig!
Men fick sällis av Linnea ett  tag och de är ju alltid trevligt =)

Och idag så har vi ingen småis och inen matte så jag säger bara HALLELUJAH!

Puss gullan ;)

Tisdag

Nu är det tisdag och vi har turism, och jag föväntas skriva en resa som ska vara på 4 a4-sidor + en framsida och + bilder, resan ska handla om en tirpp genom sverige eller resan till en viss destination.....de är väl bara sätta igång.
Fast först tänkte ja bjuda på några bilder från fotostudion.
  
Som sagt har jag barnasinnet kvar...
-jag gillar att leka röda vita rosen och så vidare, säger Sanna 18år..
Vet itne hur de låter men kul är det iaf!

Åhh nu bör jag verkligen sätta igång, men jag orkar inte, Krafterna ärs om bortblåsta?
Men ett stort plus i kanten är iaf att solen nu har hittat hit efter ett halv år med bara mörker och kyla.
Men nu är den här iaf, hoppas den stannar ett tag, och nu säger Biggan att jag måset ta tag i arbetet, och givetvis säger jag att de är ju precis vad jag håller på med, fast nu lovar jag nu ska ja sätta igång

Puss&gull

MÅndag

Idag är det måndag och jag har vart hemma, känner mig lite sjuk. Så tog det säkre före det osäkra och stannade hemma och tyckte lite synd om mig själv.
Men nu mår jag lite bättre, har fortfarande feber...Men i morron blir det skola.

Har haft lite bloggtorka ett tag nu, men hoppas ja ska komma igång igen nu.
Helgen har vart jätte trevligt, fotade i fotostudion...
Sne blev det massa nytt folk som va jätte trevliga, sen jobb och lite film(som vanligt)
Så helgen har vart väl behövlig och jätte kul :)

(Bild från fotostudion)

söndag

Jag kan ju erkänna att jag vet att jag inte är ensam med att känna vis ångest över att de är Söndag, och de är ju inte vilken söndag som helst utan sista dagen på lovet, tror inte jag jag är den enda som dragit några djupa suckar. Men de är itne så mycket att göra åt, tror ja får sällskap ikw så de är ju trevligt


Bland annat ska denna
man komma och hålla
mig sällskap ikv :)
Som föröverigt hade
ganska kul igår ;)

Nu när alla sitter hemma å deppar över denna dystra söndag så måste jag väl säga att de ska bli lite kul att träffa alal klassisar igen, har som saknat dom :]

Tack alla som gjort mitt sportlov jätte bra, speciellet fröken Bergman, ++

borta bra men hemma bäst

Nu ja är hemma igen efter en jätte trvligt resa till Gällivare med de bästa sällskap jag någonsin skulle kunna önska mig :)
Mitt sällskap var för överig Fröken Bergman, för den som  missat de.
Min faderskapare var även där och förgyllde tillvaron :D

Kom hem rätt sen igår, sen vart de en sväng förbi melinder och såg lite film sen åkte ja hem med Viktor.
Så idag är jag rätt seg imössan, men vaknade vid 9 och var ganska pigg men de är mot min natur att stiga upp innan 11 om jag är ledig, så jag somnade om ochvid 12 så drog ja in till stan.
Men nu är ja hemma igen och mamma står och lagar mat till ikw, de ska börjas itid eller hur mammselott? :)

Vi får ju nämligen fin främmande av Marr och Starkleif och Ingrid, kan ju inte bli annat än bra, de ser ja framemot och äta lite mer "riktig" mat om man kan säga så?
Igår vare de inga speciella mat tider och bara slabbfika hela tiden och så, de vart krubb på md´s innan vi hoppade på tåget som skulle ta oss till boden igår, sen vart med massa drömmar påvägen och så fortsatte de hela vägen hem, behäver ju inte nämna allt vi förtärde igår... de skulle kunna bli liiite pinsamt nästan hihi :]

(de kommer bilder från helgen, men glömde kameran hemma så de vart lite sämre kvalla, men de kommer iaf)


De här var mitt underbara & oslagbara  sällskap!


Det finns så mycket mer än bara en utsida.

"Det finns mycket mer än det du och jag ser, mycket mer än det vi känner och hör, i en värld full av liv"
(Ett ut drag ur en mycket bra låt från en mycket bra film)

Nej nu har jag inte tid att skriva mer, måste hjälpa mammsen i käket så att Stark Leif blir nöjd när han komemr ivkäll, pusselipuss!

GÄllivare

Hejsan alla människor, jag befinner mig just nu på borgargatan i gällivare tillsammans med fröken bergman :)

VI har precis kommit hem från en hel dag i backen, underbart härligt att få spänna för brädan på fotarna och sen bara kasta sig ner för de nypistade backarna!
De är väl inget kanonföre med de är kanske -3 grader och uppehåll och med Linnea som sällskap kan de ju inte blivigt så mycket bättre, nej nu har pappsen anlänt till huset också, som föröverigt är toppen fint :)

Nu väntas de mat!
Magen skriker efter korv och stuvade mackaroner,
Pusselipuss på alla där hemma! :*



Btw så känner mig sig kanske liten i AITIK :)

RSS 2.0