Taliban

Hej, nu va det länge sedan jag skrev jag vet....
men har som inte haft tid till de, har vart en aning upptagen nu på senaste tiden, men nu är jag på gång igen.

Nu sitter jag här hos min favorit Lisa som ska fixa en taliban-outfit tills i morgon. Mycket kul att se förvandlingen från Lisa till taliban-Lisa mycket roande =)
 
Det är som tomtenissarnas verkstad på julafton fast i 25 gradersvärme inför studenten!


Det var allt jag ville säga. Nej de va en sak till
Grattis alla Mammor som finns där ute, för utan er skulle vi inte finnas.
Pusspuss

G i matteB Tjihooo

Ja som ni förstår så har jag fått G i matte B, jag kungen är över alla här! de känns så bra nu i alla fall.


Nu väntar jag på att lisa fisa ska backa sig hit efter att ha provsmakat stations sommar meny.....det är inte så synd om dig trots allt :)



Nej nu blir de lite plugg å har lite lätt panik över att jag måste hem tidigare på fredag för att göra massa fotouppgifter..ajajaj Louis är itne så nöjd

Måndag

Idag har jag hunnit med en hel del, vart i piteå och jobbat kommit till stan suttit på körskolan ätitmiddag med familjen ute å övningskört, blev stoppad för blåskontroll osv vilket gick finfint och jag var ko-lugnt...till skillnad från min mor som var lite mer uppspelt men de gick ju bara fint =)

Och ikväll blir det nog bara chilla eventullet ut å spring, det känndes skönt.


Snart är vi där igen! SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering...har bara inte hunnit å har knappt tid nu heller,
helgen har vart fullproppad med grejer som halken/jobb/körlektion/mera jobb osv och ikv blir det att hänga med grabbarna och grilla med dem, sen bär det nog av mot umeå...fråga mig inte varför typ kultur nattA? någon som har någon kännerdom om de ?

nepp nu ska jag fixa de sista sen bär det av mot krook och där väntas käk!


Pusspuss

20:e

Jag vet iaf att det är den tjugonde och att jag vart på halken och jag säger bara super kul!
Slutade aldrig skratta tror jag, btw tack för trevligt sällskap (menat till hon som åkte med mig, kom inte ihåg vad hon hette....pinsamt)

Menmen nu är jag iaf hemma och är vrålhungrig. Så funderar på att gå ner och käka någonting, riktigt vad det vet jag inte än men det lär ju tiden utvisa, eller mammsen.

Vad händer ikväll gott folk ? :)

Karuseller får en att bli som ett barn igen

Onsdag?

Jag måste berätta att jag itne har så stor koll på vad de är för dagar, de är som bara samma sak hela tiden så allt smälter som ihop. 

Måste också börja med att säga förlåt för dålig uppdatering men är ju som sagt i Piteå och har inte allt för mycket tillgång till dator..men nu är jag hemma så då får jag passa på 



De funkar iaf i piteå inte överdrivet mkt att göra och vi blir satta på att göra slavjobb som typ att skura hela nimby´s lekland(inte kul!) och göra sommarkiosken redo för en ny sesång, och de är inte heller så jävla ball..men vi har iaf något att göra och trevliga jobbarkompisar så de funkar ju.

Idag fick vi till och med finbesök av Fanny och Stina, jätte kul att ni kom! 
De vart husesyn och en snabb visit till stan och mat på Max....körde drive-in 4ggr allt som allt, eftersom att killen i kassan var ny? eller ja de vet vi ju inte men han glömde pommes och drickor hit och dit och de var då alla fel, men Fanny löste problemen och körde runt runt. Kul! Jag fick mig då ett gott skratt och jag lovar att jag itne var den ända. 





De bjuder jag på, som han på max bjöd på smältosten ;)

Söndag

Har inte mkt att säga, lite bloggtorka men helgen är över eller helg och helg var endast ledig söndag så de va inte så mkt...

Nepp nu ska ja hoppa i säng är trött och ska upp tidigt före ja alla andra (käns så iaf)



Puss och god natt!

Fredag

Idag är det fredag och den ska tillbringas i Piteå, det blir ju spännande och se vad vi ska hitta på en kväll som denna..heh

Hanna är iaf i duschen och sen väntas mat, idag blir det något så lyxit som raviola det ni ;)
Efter den läckerheten så blir det nog attt traska ner och se showen som är ikväll hoppas att det är den nya som dom tränat så tapper på i veckan, dom ärjätte duktiga faktiskt!

Nej nu är hannis klar så nu blir det mat och sen...ja något annat spännande, i morgon ska vi också jobba det är därför vi är här och efterjobbet blir det buss hem till skellhell.


Btw vill bara säga att jag jätt gärna hade vart hos dig ikväll Martina men jag kan ju inte på grund av att jag befinner mig här..men ha så jätte kul och och ta de försiktigt med de goda ;) PUsspuss på alla er som ska parta ikväll!

Piteå

Nu bär det strax av till piteå (igen) den här gången ska vi då inte sväta för Sannis har fyndat hemma..hihi, och det väntar även en till överaskning Hanna!

Mammsen har även snackat med mina släktingar i piteå så kanske blir dom till helgen får se vad som blir, något blir det iaf är inte orolig. Om inte annat så har jag en hel del teori som jag bör läs.

Nej nu har jag inte mer tid att spilla ska fixa lite grejer innan jag drar norrut!

Puss på er!
P.s Längtar tills ni komemr och hälsar på.

Måndag

Idag har jag vart ledig, kändes jätte skönt!

Idag har det väl inte vart min dag riktigt men men.
I kväll bär det av till piteå igen, känns lite jobbigt att itne få bo hemma å käka mammsens mat osv men vi klarar oss fint ändå. Kommer eventuellt hem i helgen också fölr att grilla å mysa med massor av människor om det är bra väder annars...ja då vet jag inte riktigt. Me något blir de nog, annar får någon gärna komma å göra mig sällskap i piteå lördagkväll till söndag :)


Nu är jag hungrig å mamma ska baka bullar idag, kan de bli bättre? nepp.


tvångsmys

Söndag

Söndag brukar betyda skola i mirrin men 1.jag är ledig 2.jag har praktik så kan inte bli mkt bättre.

Gårdagen var ju bara jäte bra, Ulla hade 50års fest och de rockade fett, bokstavligen!
Mycket folk mycket dricka och mycket skratt. Det var även ett live band där som var kung, alla var väl lite oroliga där från början när de kom in i MC jackor och skägg och hästsvavsar, men det slutade på topp, jag och lisa rodae oss med att titta på.  Kort och gott, en hel lyckad kväll för alla. 

Idag blir det bara lugna puckar, titta på dans i aulan och sova. Någon som vill hänka och kolla på dansen med mig kanske? :) 

 
Systeryster


Btw.
Det haglar/regnar som attan, är det så överallt idag?

You´re the reason i come home

Nu är jag tillbaka hemma igen, känns skönt att bara kunna släppa allt och återgå till de "normala" fast kan ju itne heller klaga på veckorna i Piteå, de är jobba på dagarna bad/krogshow på kvällarna å så middag där i mellan. Så deä rju inte så illa!


I alla fall så är jag hemma nu och hade planerat att vara med gullstrumpan ikväll(LinneaB). Och i mina planer ingick glass(b&J?) eller något annat iform at socker och fett, är så gudförbannat sugen på allt som man kan äta just nu så ni anar inte, i och för sig så har jag och hanna inte gjort annat är käkat och sovit de senaste dagarna men det är som inte samma sak ändå, ni förstår säkert =)

Så vad säger du Linnea? Jag tycker det låter som en toppen idé, det är ju jag som kommit på idén så den kan ju itne vara dålig men kan ju inte köra över idg hur som helst.

Nu väntar mat ! som jag har längtat, tills vidare ha de så bra!


Puss&gull!

Tisdag

Nu harjag jobbat färdigt för dagen och Hannis lagar mat, toppen!

Ville bara säga att Vi inte har fått något schema för kommande veckor, och jag kommer förmodligen hem på fredag vid fem tiden så de vore ju guld om någon av er (mamma,pappa?) kunde plocka upp mig där på busstationen, jag ringer väl en signal eftersom att jag fortfarande inte har pengar på mobilen,  och sen drar jag tillbaka till piteå på måndag.


Det var allt för mig, fast de va en sak till

GRATTIS KAKAN TILL KÖRKORTET!!!!!
Grattisgrattis i mängder!


Puss&gull

Måndag

Jag tog mig friheten att låna din dator en tvärris ;)



Nu har jag jobbat klart för idag, jag jobbade hör och häpna  hela timmar ;) slå det ni! Men de finns absolut noll att göra så då fick jag gå och bada, hannis är redan nere i plurret så nu måste jag skynda mig, vi hörs längre fram


Pussis, btw tack för lånet Hannis!
 

Söndag

Ännu en söndag har passerat.
Faktiskt en riktigt härlig söndag med massor av sol fast hela helgen var väl till mesta dels bestått av sol, men jag klagar inte!
Så med lite färg på kinderna återvänder jag till piteå i morgon för enu en veckas apu, känns faktiskt kul och jäte skönt att slippa skolan för ett tag.

Idag så har jag  bara slappat och legat i solen, jagskulle kratta å ränsa bort lite ogräs men efter en kvart gav jag och mammsen upp, eller det var väl jag som gav upp och för att inte vara den lataste så drog jag med mig mammsen men hon verkade då inte klaga. Sen fick jag besök av virre och då slöade vi i solen lite till sen har jag itne gjort så mycket mer idag, Efter middagen så tittade jag förbi på aurum och pratade med Lisa, underbart :)

Skulle egentligen grillat med Linnea å några fler men kännde att orken fanns inte riktigt att packa mig ända dit bort....förlåt! ska gottgöra dig någon dag honey!

All I want for christmas is you

Nattinatti

Tack för ikv, kul så länge det varade
Nu är det sängen som gäller.

Puss&gull





RSS 2.0